skip to Main Content
Serija DUE debelih ploča od Del Conce
DUE_novosti

Proizvođač keramičkih i porculanskih pločica Del Conca na tržište je izbacio seriju DUE – debele porculanske ploče debljine 2cm koje odlikuje iznimna kvaliteta i čvrstoća. Ploče su prije svega namijenjene za oblaganje vanjskih terasa i šetnica koje su izložene učestalom korištenju te različitim vremenskim uvjetima (otporne su na eroziju, sol i smrzavanje).

Povoljna serija O.Novo iz VILLEROY & BOCH
VB-onovo

Tvrtka Villeroy & Boch na tržište je izbacila seriju sanitarija O.Novo koju odlikuje iznimno povoljna cijena. Osim cijenom, serija O.Novo ističe se širokom ponudom sanitarnih proizvoda koja uključuje standardne i kompaktne verzije proizvoda smanjenih dimenzija, a uz dodatnu uslugu nazvanu O.Novo Style, umivaonike, ogledala i ormariće iz serije moguće je urediti i prilagoditi prostoru raznim grafikama i bojama.

HUPPE predstavio povoljnu liniju tuš kabina X1
huppe_novosti

Tvrtka Huppe na sajmu ISH predstavila je povoljnu seriju tuš kabina X1. Osim kvalitetom, serija se ističe sa modernim i funkcionalnim dizajnom, odgovarajuči na sve zahtjeve današnjih kupaonica. Jednostavan ali elegantni dizaj lako se uklapa sa različitim stilovima interijera kupaonica.

BRANDOVI U NAŠOJ PONUDI

Back To Top