skip to Main Content
Keramičke pločice

Ponuda keramičkih pločica u BANT-u je najveća i najsvestranija ponuda na tržištu. U ponudi su pločice raznih dimenzija i završnih obrada. Keramičke pločice iz ponude prije svega ističu se svojom kvalitetom koju garantiraju najbolja i najveća svjetska imena te brandovi iz industrije keramike. U ponudi imamo pločice različitih svojstava (keramika, porculan…), različitih namjena (vanjske, unutarnje, fasadne, industrijske, bazenske pločice…) te različitih stilova – od rustikalnih dekor pločica do keramike najmodernijeg izgleda i tehnika obrade.

MIRAGE-fabrics
Sanitarije, oprema i namještaj za kupaonice

Proizvođači sanitarija i opreme za kupaonice iz naše ponude jedni su od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača takve opreme na svijetu, a zahvaljujući njihovom iznimno širokom proizvodnom asortimanu u mogućnosti smo vam ponuditi najkvalitetnije proizvode za svačiji stil i ukus : umivaonici, bidei, wc školjke i pisoari, kade i tuš kabine, ormari, ogledala, police… od opreme za male sanitarne čvorove u ugostiteljskim objektima, kupaonice i sanitarne prostore u vašem privatnom ili poslovnom objektu, do opreme za hotele i luksuzne apartmane napravljene po najvišim higijenskim standardima današnjice. Također imamo u ponudi sanitariju i profesionalnu opremu za zatvore i bolnice, gdje zastupamo vodeće proizvođače takve opreme.

VILLEROY-UND-BOCH-nature
Wellness

Ponuda wellness opreme raznolika je i obuhvaća širok spektar proizvoda za kućnu i profesionalnu upotrebu. Tako u ponudi imamo masažne kade, bazene i saune tvrtki Jacuzzi i Villeroy&Boch. Zamislite saunu koja se savršeno uklapa u vaš dom i stil života. Villeroy & Boch pruža dva načina za potpuni doživljaj saune u vašem domu: SA i SX linije sauna. SA linija se potpuno uklapa čak i u najuže prostore a istovremeno omogućava ono najbolje od sauna. SX linija pruža sav luksuz koji ste ikada željeli. Obje linije su dostupne kod nas sa širokom paletom funkcija koje vam omogućavaju da sastavite vašu savršenu saunu.

JACUZZI-delfi
Sanitarije za specijalne objekte

U našoj ponudi možete pronaći proizvođače sanitarne opreme za zatvore, bolnice, aerodrome, sportske dvorane, šoping centre, benzinske pumpe i druge objekte gdje je velika frekvencija ljudi. Zahvaljujući njihovom širokom proizvodnom asortimanu u mogućnosti smo vam ponuditi najkvalitetnije proizvode, kao što su specijalne školjke, baterije, tuševi i ostala oprema za visoko frekventne objekte.

sanitarije_aerodrom
Mješalice i tuševi

Mješalice njemačkih tvrtki Hansgrohe (AXOR) i Dornbracht predstavljaju sam vrh svjetske ponude mješalica. Ističu se svojom kvalitetom koju garantira dugogodišnja tradicija proizvodnje i inovativnosti u proizvodnim procesima, te očaravajućim dizajnom kojeg potpisuju neka od najvećih imena industrijskog dizajna kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud i dr.

DORNBRACHT-mem

BRANDOVI U NAŠOJ PONUDI

Back To Top